fbpx

1o chestii care trebuie schimbate în viața noastră pentru a slăbi!

Blog

1o chestii care trebuie schimbate în viața noastră pentru a slăbi!

 

Dacă suntem hotărâți să slăbim atunci suntem nevoiți să facem unele schimbări în viața noastră.Din moment ce ne-am îngrășat înseamnă că ceva nu a fost în regulă . Trebuie să vă gândiți la chestiile care le-ați făcut până akm, ce ați mâncat, cât sport ați făcut…etc

Noi putem să vă sugerăm 10 chestii banale care dacă le urmați garantat veți slăbi și înarmat cu multă răbdare veți ajunge la kilogramele dorite.

Cel mai important truc pe care trebuie să-l urmăm este să bem foarte multă apă. Ea are rolul de a ne hidrata și de a elimina toxinele din organism. Cantitatea optimă de apă consumată pe zi este minim 2 l.

Trebuie să învățăm să ne deplasăm cât mai mult pe jos, atunci când mergem la servici ar fi indicat să lăsăm mașina și transportul în comun și să ne deplasăm pe jos.

Atunci când ți se face foame după-amiază este bine să luăm o gustare și să nu mâncăm pe săturate și ar fi perfect la gustare să consumăm cereale, fructe și lactate.

Atunci când mâncăm la restaurant sunt puse tot felul de alimente pentru a fi cât mai gustoase însă de multe ori dorința restaurantelor ,de a face  să ne placă mâncarea, ne dăunează sănătătii. De aceea indicat ar fi să gătim acasă pentru ca sa mâncăm sănătos și silueta noastră să nu o ia razna.

Atunci când stăm la etajul 5 sau 6 suntem tentați să luăm liftul în loc să facem mișcare pe scări, de azi înainte gandindu-vă la sanatatea Dvs și la kilogramele acumulate în ultima perioadă o să urcați scările uitând că există lift.

Dimineața când mergem la facultate sau la servici nu vă mai opriți să cumpărați de pe drum produse fast food sau covrigi deoarece genul acesta de mâncare ne îngrașă enorm și cel mai bine este să vă obișnuiți să vă treziți mai devreme și să ne preparăm ceva rapid și gustos, cum ar fi omleta.

În cazul în care nu rezistați tentație de a mânca ciocolată, încercați să o consumați dimineața și să vă limitați la o singură pătrățică și nu la o tabletă întreagă.

Atunci când stați și vă uitați la televizor puneți-vă și faceți genoflexiuni ,abdomene și flotări.

În timpul regimului ținut o să aveți zile când vă veți urca pe cântar și veți fi dezamagit de rezultat, însă trebuie să mergem mai departe și să tragem să ajungem la obiectivul dorit.

Cel mai bn este să vă luați hainele vechi care nu vă mai vin și să le încercați lunar ca să vedeți cât slăbiți, atunci când veți vedea că mai trebuie să slăbiți încă puțin pentru a va fi bune hainele atunci veți realiza că ați slăbit și ați ajuns la rezultatul mult asteptat. Din când în când este bine să ne admirăm în oglindă pentru ca rezultatele se vor observa și cu ochiul liber.