fbpx

Alergi 6 zile pe săptămână si tot ai burtă?

Blog

Alergi 6 zile pe săptămână si tot ai burtă?

Este de apreciat faptul că alergi pe distanțe mai mari, însă nu este suficient doar de asta pentru a slăbi, regândește strategia.
Ar trebui să introduci în planul săptămânal și câteva zile si antrenamente la sala de forta sa ridicati greutăți și să faceti multe mișcări explozive. Știm că mulți bărbați care iubesc fitnessul au tendința să supraestimeze numărul caloriilor arse și să facă un anumit tip de antrenament în exces. Ca să complice mai mult lucrurile, ei se recompenseză apoi cu mese bogate in calorii. Dacă vei continua să alergi ține cont că secretul este în anumite combinații. De exemplu, în cazul in care vrei un corp care să reziste la exercițiile mai lungi și mai solicitante și sa arzi mai multe calorii, fă-ți un plan de antrenamente cu zile dificile și mai ușoare.
Cum să slăbesc repede?
Sa slăbești sănătos înseamnă să dai jos maxim un kg pe săptămână. Dacă în scurt timp pui la loc kilogramele înapoi, așa cum se intamplă și cu dietele care dau rezultate imediate, poți sfârși cu un procent de grăsime mai mare. Cea mai bună modalitate de a slăbi este să consumi alimente mai puțin bogate in calorii și să te antrenezi mai intens. Ar trebui să faci atât exerciții cardio cât și exerciții care să-ți intărească musculatura.