fbpx

Care este cel mai recomandat moment de a face sport pentru a slăbi?

Blog

Care este cel mai recomandat moment de a face sport pentru a slăbi?

Multe persoane nu fac sport din cauza programului aglomerat pe care îl au de-a lungul zilei. Seara când ajung acasă nu mai au chef de a merge la sala de sport sau de a face alte activități dinamince.

 Care este cel  mai recomandat moment de a face sport pentru a slăbi?

Nu există un astfel de moment, este benefic atât dimineața cât și seara. Dacă acum incepem să facem mișcare este indicat să mergem dimineața deoarece suntem mai odihniți și vom da un randament mai bun. Din moment ce vom face antrenamentul dimineața tonusul muscular va fi ridicat pe toata durata zilei.

Cel mai important lucru este ca dupa sport,timp de o ora, să nu mâncăm nimic ci să consumăm doar lichide, de preferat apă plată. Multă lume deși face sport reușește să se îngrașe. Unele persoane merg la sala de forță seara iar dupa antrenament li se deschide apetitul și mănâncă imediat, în condițiile acestea vom lua în greutate.

Avantajele sportului de dimineață este faptul că vom avea o energie mare pe toată durata zilei, o oră de antrenament  între 7-8 dimineața face cât 2-3 ore de sport seara. Psihic vei sta foarte bine pe întreaga durată a zile și vei fi mult mai motivat să slăbești.

Pe lângă alergat este nevoie și de dietă sau sa-i oferim organismului fructe care ne ajută la slăbit.

Aceste fructe sunt:

  • lămâia și grefuitul care ajută la digestive,
  • nuca de cocos care ne dă o senzație de satietate
  • ananasul datorită fibrelor multe care le conține iți taie apetitul de a mânca
  • avocado ajută la transformarea grăsimilor în energie
  • pepenele roșu și galben conține  multă apă și consumându-l vom slăbi