fbpx

Dieta de slabit cu cele mai rapide rezultate

Blog

Dieta de slabit cu cele mai rapide rezultate

 

Datorită condimentelor, mâncărurilor, cărnii care au un gust foarte bun, omul mănâncă pe săturate fără a ține cont de anumite principii cu privire la sănătate.  Atunci când îmbrăcăm costumul după câteva luni bune pentru a merge la un curs festiv, la o nunta, un botez realizăm că acesta nu ne mai vine și ne strânge peste tot.

Tocmai din aceste motive unii nutriționiști au creat o dietă care ține cont de toate substanțele nutritive de care are nevoie organismul nostru pentru a funcționa la parametri normali. Urmând această dietă nu te expui nici unui risc și poti să o urmezi pe o perioadă lungă de timp.

Oare ne exprimăm corect spunând cea mai rapidă? Tocmai din acest motiv scriu acest articol care vă va dovedi că intrebare pusă anterior este una retorică. Citind articolul următor vă veți lămuri singuri ca urmnd această dietă veți scăpa de kilograme mai repede decât v-ați programat.

Ce inseamnă cea mai rapidă dietă? În concepția noastră cea mai rapidă dietă înseamnă regimul la care suntem supuși pentru a pierde cât mai multe kilograme într-un timp cât mai scurt însă nu vrem să apară senzația de “boomerang” adică de a slăbi repede ți într-un timp relativ scurt însă după o perioadă să depunem kilograme pănă sa ajungem la starea inițială sau chiar mai mult. Multe diete sunt urmate de un astfel de proces deoarece ne scot din alimentație anumite alimente, iar atunci când începem să consumăm din nou acele alimente,  organismul le va asimila și ne vom îngrășa.

In zilele noastre atât bărbații cât și femeile au devenit preocupați de regimul alimentar pe care trebuie să-l aibă pentru a duce un mod de viață sănătos și pentru a nu acumula kilograme in plus.

Cele mai periculoase alimente sunt cele care conțin carbohidrați nocivi în forme simple. Aceste aimente trebuiesc evitate cu orice preț sau consumate în cantități cât mai mici. Dacă reducem nr de carbohidrați vom slăbi considerabil însă trebuie să consumăm alimente care să-i dea corpului toate vitaminele ce are nevoie. Pentru a slăbi numărul de calorii consumate trebuie să fie mai mic decât numărul caloriilor arse și trebuie să realizeze într-un mod sănătos, urmați următoarele sfaturi:

– reduceți carbohidrații

–  consumați zilnic acizi grași saturați

– consumați mai multe proteine deoarece proteinele trebuie să devină sursa principală de alimentație

Dieta care te slăbește miroculos:

Dimineața pe stomacul gol este bine să consumăm un pahar de apă calduță cu lămaie. Până a ajunge la momentul mesei este bine să beți cel puțin 3 pahare de apă și  3 l de apa pe zi.

Micul dejun este o masă foarte importantă și este obligatoriu să nu sărim peste ea. Multe studii au dovedit faptul ca persoanele care sar peste micul dejun ajung să se ingrașe chiar dacă scopul lor este să slăbească. Cel mai bun mic dejun este format din ouă, lapte degresat, fructe etc.

Prânzul trebuie să fie bogat în proteine, de astăzi principala sursă de hrană trebuie să fie proteina. Cu cât mai multă cu atât mai bine. Carnea fiartă de pui, peștele, carnea de vită sunt foarte bogate in proteine.

Cina ar trebui să fie ușoară și să conste din legume fierte, o supă de legume, cu alte cuvinte mâncare vegetala.

Daca simți nevoia să mănânci ceva între mese puteți consuma alune, nuci etc