fbpx

Dieta în cuplu,cea mai uşoară dietă!

Blog

Dieta în cuplu,cea mai uşoară dietă!

Din moment ce formați un cuplu cea mai recomandată dietă este aceea cu partenerul de viață. Deoarece stați împreună și aveți acelasi mod de viața, fluctuațile de kilograme nu vor întâzia să apară atât la Dvs cât și la partenerul de viață. Tocmai din acest motiv este bine să fiți alături atât la ușor(când mâncați pănă să vă ingrășați) cât și la greu(luptați să eliminați surplusul de kilograme).Ținând cont că, consumați aceleași alimente, mici schimbări în alimentația casei se va observa pe silueta voastră într-un mod pozitiv.

Deși un bărbat are nevoie de 3000-3500 calorii pe zi iar o femeie în jur de 2000 de calorii regimul alimentar va fi același. Veți merge la cumpărături împreună, veți găti împreună, activitatea sportivă de asemenea se va face în comun… etc. Tot ce trebuie să faceți este să schimbați alimentele bogate în calorii cu alimente care conțin mai puține calorii și astfel amandoi vă veți bucura de rezultate pozitive.

Pentru a duce o viață sănătoasă este bine să alegeți un regim cu multe vitamine și proteine. Produse recomandate în dieta aceasta sunt carnea de pui, pește, vită, 3-4 ouă pe săptămână și lactate cu grăsime puțină.

Încercați să introduceți în cadrul fiecarei mese cât mai multe fructe și legume pentru că aceste sunt bogate în fibre și astfel oferă o stare de satietate. În loc să mâncăm o prăjitură la desert mai bine mâncăm un fruct că este de 100 de ori mai sănătos. În cazul în care nu ne putem abține de la dulciuri, este bine totuși să le consumăm dimineața.

Pentru a părea totul o joacă și fără să vă gândiți cu groază la dieta pe care o urmați, atunci când unul din voi mănâncă ceva dulce(bogat în calorii), individul respectiv trebuie să execute o pedeapsă pusă de partenerul de viață ca de exemplu: dacă ai mancat ciocolată să alergi în jurul blocului 2 ture sau să urci în fugă pe scara blocului 4 etaje.

Se poate experimenta în bucătărie diferite rețete însa fără a amesteca două clase de alimente care împreună rezultă a fi o bombă calorică, puteți să vă jucați diferite jocuri împreună în parc pentru că orice mișcare în plus înseamnă un mod de viață sănătos și cu cât ne mișcăm mai mult cu atât slăbim mai mult și mai ușor.