fbpx

Importanța combinării alimentelor pentru a slăbi!

Blog

Importanța combinării alimentelor pentru a slăbi!

Pentru a pierde surplusul de kilograme, nutriționiștii ne recomandă să consumăm cât mai puține dulciuri și grăsimi însă este nevoie și de sport.

Pentru a duce o viață sănătoasa și mai ales pentru a slăbi, este necesar să avem un echilibru caloric , între cât consumăm și cât ardem. Cu cât facem mai multă mișcare cu atât ardem mai multe calorii. Pentru a se vedea rezultatele rapid sunt recomandate următoarele sporturi: înotul, alergatul, mersul pe bicicletă… etc.

Pentru a face sport avem nevoie de energie. Energia ne-o asimilăm din produsele pe care le consumăm. Este recomandat să consumăm carbohidrați fiindcă ei sunt principala sursă de energie a organismului. Produse care conțin mulți carbohidrați sunt bananele, caisele, portocalele…etc.

Pentru a arde mai repede grăsimile este indicat sa bem apă: înainte, în timpul și după exercițiile pe care le practicăm.

Dacă ne dorim să avem rezultate vizibile cât mai repede este bine să ținem și o dieta săracă în calorii. Una dintre aceste diete este dieta cu pepenele roșu. Prin această metodă slăbești 3 kg in 5 zile mâncând pepene pe saturate și nimic altceva.