fbpx

Mierea cu scortisoară!

Blog

Mierea cu scortisoară!

 

Atât mierea cât și scorțișoara sunt produse care aduc beneficii organismului. Ambele conțin mulți nutrienți care face ca organismul să circule la parametri maximi. Asemănarea dintre cele două este că previne gripa și răceala însă ambele consumate impreună au un efect fantastic în pierderea în greutate.

Mierea este produsă de albine și are un gust dulce. Este o susbtanță lichidă siropoasă și gălbuie. Există diferite feluri de miere, în funcție de ceea ce mănâncă albinele. Cele mai populare soiuri de miere sunt mierea de salcâm și cea polifloră.

Mierea are urmatoarele calități:

– sursa de energie

– vindecă plăgile

– antifungică

– stimulează sistemul imunitar

– hrănitoare

– asimilează calciu

-previne alergiile de sezon

Ea poate fi folosită ca: pansament asupra rănii să se regenereze mai rapid, în prevenirea gripei și răcelii, în combinație cu ovăz are efect calmant asupra nervilor, pentru purificarea sângelui… etc.

Pentru a creea substanța de miere și scorțișoare care dă rezultate magnifice în slăbit procedăm în felul următor: luăm un pahar în care punem o linguriță de miere și o jumătate de linguriță de scorțisoare, le amestecăm până acestea se omogenizează. După aceea pune o cană cu apă să fiarbă, după ce aceasta a ajuns la fierbere o punem la răcit aprximativ 10 minute după care turnăm apă peste soluția omogenizată. Pe urmă turnăm tot amestecul în cantități egale în 2 recipiente.Un recipient îl vom bea dimineața pe stomacul gol cu jumătate de ora înainte de a mânca, iar cel de al doilea recipient cu substanță îl vom bea seara cu jumătate de oră înainte de culcare. Efectele vor apărea să apara chiar după o săptămână. În cazul în care faceți și mișcare veți slăbi și mai mult. Puteți continua cu acest regim până în momentul în care ajungeți la greutatea dorită.

A se reține să nu se toarne apă fierbinte peste compozitie, deoarece mierea sub efectul apei fierbinți elimină o substanță toxică.