fbpx

Persoanele care au probleme cu greutatea

Blog

Persoanele care au probleme cu greutatea

Majoritatea persoanelor care au probleme cu greutatea caută rețete minune pentru a slăbi și astfel apar foarte multe cereri de cure de slăbire,tonifiere,tabele de alimente care au puține calorii … etc.

Toată problema se află la noi.Dacă nu am mânca până să nu mai putem răsufla , în loc să bem două pahare cu suc am bea apă credeti-mă ca imediat s-ar vedea diferența. Pe lângă toate astea trebuie să învătăm elementele de bază(sa nu mâncăm după ora 6 seara, să nu mâncăm făinoase în exces, să nu bem alcool fără limite) și să aducem mici schimbări la modul nostru de viață(mai mult sport,și mai mult somn).

Bărbații la o masă pot procesa din totalul de calorii care îl consumă doar 700 de calorii pe când femeia în jur de 350 de calorii. Tot ce rămâne neprocesat se va transforma într-un strat nedorit de grăsime. Persoanele cu probleme în ceea ce privește greutatea caută disperați rețete de slăbit și le pun în aplicare iar de multe ori acestea nu functionează. Nu vă speriați, toată problema este faptul că fiecare organism răspunde într-un mod diferit. Exact așa se intamplă și cu pacienții bolnavi de anumite afecțiuni care iau diferite pastile și care în cazul altora și-au facut efectul iar în cazul Dvs nu.

Atunci cand urmăm o dietă trebuie să avem grijă să fie una echilibrată din punct de vedere nutritiv, deoarece corpul are nevoie atât de fier, zinc, potasiu căt și de alte vitamine. Iar în cazul în care privăm corpul de aceste vitamine s-ar putea să ne trezim la sfârșitul dietei cu kilgrame mai puține dar și cu anumite afecțiuni. Metabolismul are funcția de a arde alimentele pe care le consumăm iar daca noi ne înfometam și nu-i mai dăm de lucru atunci acesta va trece pe un mod mai sedentar si tot surplusul se va transforma în grăsime inestetică.

Multe persoane atunci când urmează un regim de slăbit aleg să se înfometeze și să mănânce mâncare nesănătoasă. Însa în acest caz este foarte probabil ca atunci cand ați încheiat cura de slăbire să vă ingrășați la loc sau poate chiar mai tare.

Ca să slăbim, pe lângă alimentația de care trebuie sa avem grijă este nevoie și de sport. Degeaba mâncăm 2500 de calorii zilnic și ardem foarte puțin din ele. Cu cât facem mai multă mișcare cu atât slăbim mai mult. Indiferent ca lucrați la birou sau pe șantier încercați să vă mișcați cât mai mult chiar dacă este o mișcare foarte scurtă ca de exemplu: să vă ridicați de pe scaun și să mergeți după un pahar de apă.

Urmând aceste instrucțiuni vă garantăm că vă veți simții mult mai bine în pielea Dvs.