fbpx

Prin dieta cu fresh ne detoxifiem!

Blog

Prin dieta cu fresh ne detoxifiem!

 

Fiecare persoană întâlnește perioade când se îngrașă. Multe persoane sunt dezamagite de felul de cum arată, de kilogramele acumulate de-a lungul timpului. În cazul în care ținem dieta cu fresh pentru detoxifiere vom și slăbi, însa nu este indicat ca această cură de  detoxifiere să o ținem mai mult de 3-4 zile pentru că, corpul nu va avea de unde să-și ia substanțele nutritive de care are nevoie pentru o funcționare normală.

Cura de slăbire se poate ține ușor atunci când suntem hotărâți și vrem cu orice preț să o ducem la bun sfârșit însă trebuie să găsim o dietă care să ni se potriveasca deoarece organismul fiecărui om reacționează diferit. În zilele noastre curele de detoxifiere sunt la fel de recunoscute ca și curele de detoxifiere pentru că pe lângă faptul ca ne detoxifiem, pierdem și surplusul de kilograme.

Doar de dragul aspectului fizic să nu faceți prostia să țineți dieta de detoxifiere cu fresh-uri mai mult de 3-4 zile deoarece puteți întâmpina afecțiuni la diferite nivele. Din ce în ce mai cunoscută, dieta cu sucuri este foarte benefică organismului dacă este ținută 3-4 zile. Pentru a obține un fresh natural este bine dacă stoarcem noi fructele în propria bucătărie și îl consumăm atunci pe loc fără să-l lăsăm să se oxideze pentru că atunci iși pierde proprietățile. Cu cât cuprinde sucul mai multe fructe cu atât este mai sănătos și va cuprinde mai multe vitamine.

Când bem fresh-urile proaspete corpul nostru se hidratează deoarece un procent mare din compoziția lor este apă și în același timp organismul îsi extrage anumite vitamine, fitonutrienți, aminoacizi, minerale și cel mai important lucru este că eliminam toxinele din corp.

De-a lungul dietei este indicat să consumăm cât mai multă apă plată pentru că, consumul de apă ajută la slăbit și la detoxifiat. Trebuie să aveți grijă să nu faceți eforturi prea mari în astea 3 zile deoarece în aceste condiții organismul va dori și hrană solidă.

Avantajele consumului de fresh-uri:

–  detoxifiere;

– slăbim;

– tratarea unor afecțiuni

Dezavantaje:

– privăm corpul de anumite substanțe nutritive necesare pentru o functionare optimă a organismului;

– slăbirea organismului;

– este eliminată pulpa și astfel fibrele sunt înlăturate