fbpx

Antrenamente Ems

Antrenamente Ems

Antrenamentele BodyVibe se fac prin electrostimulare musculară activă (abreviat “EMS”). Acest gen de antrenamente se fac cu scopul de a arăta mai bine fizic, de a ne trata de diferite afecţiuni precum şi pentru sănătatea noastră. Prin EMS corpul este supus la impulsuri electrice de diferite intensităţi fără a crea dureri. Impulsurile sunt mici, însă sunt suficiente pentru a tonifica musculatura corpului. Prin acest concept corpul poate fi antrenat atât în repaus cât şi în mişcare. Atunci când facem mişcare rezultatele vor fi mai pronunţate şi acestea vor apărea într-un timp mai scurt.

Acest concept este folosit atât de medici pentru tratarea pacienţilor cu diferite afecţiuni precum şi de sportivii de performanţă pentru dezvoltarea musculaturii sau pentru relaxarea musculaturii. Pacienţii pot fi trataţi şi în poziţie orizontală fără să facă mişcare. Rezultatele acestui aparat sunt întărirea musculaturii, tonifierea acesteia şi scăderea în greutate.

Beneficiile antrenamentelor EMS la BodyVibe Cluj Napoca:

– tonifiază musculatura

– ne scapă de surplusul de kilograme

– micşorează vizibil ţesutul adipos

– tratarea unor afecţiuni şi recuperare medicală

– tratarea afecţiunilor la nivelul aparatului locomotor

– ne scapă sau reduce intensitatea durerilor de spate

Această tehnologie este recomandată tuturor persoanelor indiferent de condiţia fizică sau de vârsta oamenilor. Pe toată durata şedinţei veţi fi însoţit de un antrenor personal care vă va crea un program personalizat de antrenament în funcţie de scopul dorit. Tehnologia EMS prin Body Vibe va pune în mişcare 90% din întreaga musculatură a corpului, ceea ce înseamnă ca vor fi antrenaţi simultan atât muşchii antagoniţi, cât şi cei antagonici.

Efectele antrenamentului sunt:

– îmbunătățirea sistemului respirator;

– îmbunătățirea sistemului muscular;

– îmbunătățirea sistemului cardiac;

– scade intensitatea durerilor de spate sau chiar dispar;

– accentuarea metabolismului;

– aspectul fizic mai tonifiat şi mai frumos.

  Persoane contraindicate:

  • cu epilepsie;
  • însărcinate;
  • cu tuberculoză;
  • cu boli neurologice;
  • cu arteroscleroză avansată;
  • cu sângerări sau menstruaţie;
  • cu febră;
  • cu tensiune arterială ridicată.