fbpx

De ce noi?

De ce noi?

Există multe avantaje însă noi vă vom expune doar câteva din beneficiile existente:

        > O şedinţă durează nici mai mult şi nici mai puţin de 20 de minute.

        > Rezultatele dorite apar într-un timp mai scurt decât vă aşteptaţi.

        > Pe toată durata antrenamentului veţi fi asistaţi de un antrenor personal.

        > Ambianţa, confortul sporit şi intimitatea din sala de sport pe care o veţi simţii în timpul antrenamentului.

        > Antrenarea corpului la un nivel ridicat fără prea mult efort.

Deşi pare imposibil, este adevarat. Acest concept a fost creeat de oamenii de ştiinţă din Germania şi toţi ştim la ce teste riguroase sunt expuse tot ceea ce creează aceştia şi cu câtă atenţie se tratează fiecare detaliu.

O şedinţă la BODY VIBE care durează doar 20 de minute este echivalentă cu 6-10 ore de antrenament intens în sala de forţă. Rezultatele apar de la prima şedinţă, iar ele devin vizibile doar după a 3-a sau a 4-a şedinţă. În urma acestor antrenamente musculatura se va tonifia şi vom pierde in greutate.

Intensitatea şedinţei EMS este de 200 de ori mai puternică decât intensitatea antrenamentului la sala de forţă clasică. Prin antrenament sunt puşi în mişcare simultan 90% din musculatura totală a corpului. Aceasta este diferenţa între conceptul nostru şi exerciţiile din sala de forţă sau electrostimularea clasică care antrenează o singură grupă de muşchi.

Antrenamentul este indicat tuturor persoanelor şi nu trebuie să vă faceți griji pentru ca nu reprezinta nici un pericol pentru sănătate ci doar aduce beneficii organismului.

Pentru a vă lămuri personal, vă invităm să vă simţiţi bine la o şedinţă de probă cu doar 49 RON!