fbpx

Personal Training

Personal Training

Personal training!

Majoritatea persoanelor sunt de părere că nu au nevoie de un antrenor personal pentru că fiecare dintre noi poate face singur exerciţiile. Însa atunci când vedem că facem exerciţii şi nu se vad rezultatele începem să ne pierdem încrederea în noi. Tocmai din acest motiv este indicat un antrenor personal. La fel se întamplă şi la BodyVibe. Pe toată durata şedinţei de 20 de minute veţi fi asistaţi de un antrenor personal care este bine pregătit şi specializat în tot ceea ce ţine de BodyVibe.

Nu doar pe durata antrenamentului veți fi asistat de unul din antrenorii noștri. Din prima clipă în care vă vom avea ca și client va începe un program lung de cunoaștere a vieții dvs., a eventualelor afecțiuni/observații de care trebuie să ținem cont. Într-un cuvânt, se va efectua o anamneză totală la fiecare client.

De ce este nevoie să ne ajute un antrenor personal?

Atunci când facem ceva ne place să nu o facem in zadar. Exact asa este şi in cazul fitness-ului şi a Body Vibe-ului. De ce să facem sport fără să se vadă rezultatele pe care le aşteptăm cu nerabdare. Antrenorul personal stie să ne arate exerciţiile de care avem nevoie pentru a ajunge la obiectivul dorit şi el va face ca orice mişcare a noastră să ne apropie de idealul la care ne dorim să ajungem. Atunci când îl veţi vedea pe el foarte pornit şi cu foarte mult optimism, acesta se va transmite şi la dvs. care veţi depune efort mai mare şi mai cu drag.

La Body Vibe antrenorul personal vă va creea un program personalizat în funcţie de problemele pe care le aveţi şi împreună cu el veţi ajunge la rezultatele mult dorite într-un timp mai scurt decât vă aşteptaţi. Indiferent că este vorba despre un antrenor personal de sex feminin sau de sex masculin rezultatul la care veţi ajunge va fi acelaşi pentru ca amândoi sunt foarte bine pregatiți și au un palmares impresionant  în ceea ce priveşte antrenarea persoanelor.