fbpx

Prea ocupat pentru sală? Hai la BodyVibe!

Prea ocupat pentru sală? Hai la BodyVibe!

Prea ocupat pentru sală? Hai la BodyVibe!

Scopul tău este să ai un corp sănătos? Să slăbești și să te tonifiezi? Ești prea ocupat ca să mergi la sala de forță sau să practici un sport? Într-un timp relativ scurt iți pui toți mușchii în mișcare fără a face eforturi prea mari la Body Vibe.

EMS-ul este un nou concept sportiv creat de stintificii nemți. Deși pare de necrezut 20 de minute cu aparatul Body Vibe este echivalentul a 6-10 ore de antrenament intens în sala de forța clasică.  Doar atunci când vei încerca o ședință te vei lămuri ca totul este posibil și că aparatul nostru este o tehnologie de ultimă generație a cărui eficiență este de necrezut. Tot corpul este antrenat într-o singură ședință iar unele grupe de mușchi pot fi antrenate mai intens decât altele în funcție de obiectivele fiecăruia.

Rezultatele antrenamentelor la sala clasică care erau posibile într-o perioadă de timp îndelungată acum sunt mai ușor de obținut și într-un timp mult mai scurt. Datorită intensităților curenților electrici la care este supusă musculatura corpului, corpul se tonifica si astfel crește si forța.

În funcție de fiecare persoană se va realiza un program personalizat iar intensitatea electrostimulării va fi reglată în funcție de obiectivele fiecărei persoane. Antrenamentul durează doar 20 de minute și doar o singură data pe săptămână. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Ele vor apărea de la prima ședință iar după a 3-a sau a 4-a ședință rezultatele vor fi vizibile.

Prin electrostimularea se obțin rezultate de 20 de ori mai bune decât prin antrenamentul la sală de forță și într-un timp mult mai scurt.

Antrenamentul Dvs se va desfășura sub atenția și îndrumarea unui antrenor personal bine pregătit.   După un “drum” parcurs împreună rezultatele sunt garantate și vor apărea mai repede decât vă așteptați.

Tot Body Vibe vă va ajuta cu durerile de spate diminuându-le sau chiar eliminându-le deoarece antreneaza mușchii spatelui și fixează coloana vertebrală.

Comments are closed.