Interviu cu Florentina Ardeleanu, trainer @ BodyVibe Cluj!

Florentina ne-a oferit părerea ei despre antrenamentul bazat pe electrostimulare. Vă invităm să citiți despre cum poți ajunge sa ai un stil de viata sanatos si sa faci miscare.

Salut Florentina!

Salut BodyVibe! 

Poți să ne spui câteva cuvinte despre tine?

Sportul pentru mine a reprezentat mereu o atracție si un stil de viata sanatos, datorita faptului ca am practicat sportul de performanta 20 de ani. Am activat ca baschetbalista, la mai multe cluburi din tara si afara. La “U” Cluj Napoca am jucat 8 ani si sunt mandra de asta. Am intrat în domeniul fitnessului în urmă cu 7 ani odată cu incheierea carierei mele si in prezent activez la studio-ul BodyVibe din Cluj Napoca ca antrenor EMS si manager.

De ce ar trebui lumea sa vină la BodyVibe?

Avem rezultate rapide, eficiente, personal calificat și profesionist în domeniul fitnessului, ceea ce este vital pentru orice studio de electrostimulare. Antrenamentele sunt individualizate în funcție de obiectivul fiecărui client, de problemele de sănătate și cele posturale care sunt din ce în ce mai întâlnite în ziua de azi, rezultatele demonstrând cele menționate mai sus.

Ce părere ai despre antrenamentul cu EMS?

Electrostimularea s-a dezvoltat din medicina de recuperare, s-a folosit inițial în spitale pentru persoanele imobilizate la pat care aveau probleme de atrofie musculară, dezvoltându-se în industria fitnessului sub denumirea de speedfitness. Printre rezultatele văzute pe clienții BodyVibe pot spune că primul lucru vizibil este la nivel de țesut, pielea este mai fermă, corpul devenind mai tonifiat. Antrenamentul este foarte eficient pentru persoanele care vor sa se modeleze, sa scada in centimetri, în probleme de dezechilibre musculare, foarte bun pe partea de recuperare sportivă, nepunând presiune pe articulații, creșterea anduranței și performanței a acestora.

Majoritatea persoanelor care nu au încercat acest concept sunt destul de sceptice, faptul că impulsurile electrice sunt transmise prin electrozi la grupele principale musculare poate părea ușor terifiant. Singura consecință a acestor impulsuri este contractarea musculară. În urma unui efort fizic la sala de forță fibra musculara se activează în proporție de 65-70 %, la antrenamentele EMS (electrostimulare musculară) proporția fiind de 90%. Pe aceste persoane le invităm cu drag la o ședință de probă pentru a vedea ce se întamplă defapt într-un antrenament EMS.

Ai vreun mesaj pentru clienții BodyVibe?

Tehnologia evoluează, accesul la informație este mult mai la îndemână, apar tot mai multe “tendințe” în fiecare domeniu, mai mult sau mai putin reușite. Dacă ajungi să te regăsești într-una dintre ele și să creezi o pasiune pentru aceasta, dezvoltarea pe plan profesional și personal poate fi una ascendentă.

Inscrie-te Acum!

Si poti castiga o sedinta GRATUITA